ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία Petline AE είναι η μεγαλύτερη εταιρεία διανομής προιόντων για κατοικίδια στην Ελλάδα και Κύπρο.

Η εταιρεία Petline AE δραστηριοποιείται στο χώρο της Υγείας αντιπροσωπεύοντας τις μεγαλύτερες εταιρείες διαγνωστικών προϊόντων και εξοπλισμού για ζώα (κατοικίδια και παραγωγικά) στον κόσμο και προμηθεύοντας εδώ και 20 χρόνια το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, Ερευνητικά κέντρα (ΙΙΒΕΑ) και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα .

Τα προϊόντα που επιλέγουμε στην εταιρεία έχουν πάντα 2 κοινούς παρονομαστές , την απαράμιλλη ποιότητα και την απόλυτη ικανοποίηση του καταναλωτή/χρήστη.

Ανάμεσα στις εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε είναι και η εταιρεία MyFamily γνωστή για την ποιότητα κατασκευής των προϊόντων της. Όλα τα προϊόντα MyFamily κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στο χέρι στην Ιταλία.

Η μάσκα STOPDROPLET™ δημιουργήθηκε στην Ιταλία από την εταιρεία MyFamily που εδρεύει στην κοινότητα Valenza , όταν κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19 του κορωνοϊού SARS-CoV-2, η εταιρεία αποφάσισε, μετατρέποντας την παραγωγή της, να κατασκευάσει και να δωρίσει 30,000 μάσκες στην κοινότητα και τις υπηρεσίες βοηθώντας στην αντιμετώπιση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που δημιουργήθηκε.

Η MyFamily αποφάσισε να μην κατασκευάσει μια απλή μάσκα αλλά να σχεδιάσει και να δημιουργήσει μια αποτελεσματικότερη και ασφαλέστερη λύση παρέχοντας μια σωστή και άνετη προστασία για όλους.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΜΑΣΚΩΝ STOPDROPLET™

Έχει αποδειχθεί ευρέως, αντίθετα με ότι είχε αρχικά ειπωθεί, ότι ακόμη και ένα απλό ύφασμα που καλύπτει τη μύτη και το στόμα, μπορεί να μειώσει εν μέρει τη δυνατότητα μόλυνσης. Φαίνεται επίσης ότι σε κάθε περίπτωση , η μάσκα δεν θα είναι πλέον μια προσωρινή λύση αλλά ένα εργαλείο καθημερινότητας που θα πρέπει να μας συνοδεύει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για αυτό είναι σημαντικό, οι μάσκες που θα χρησιμοποιούμε, να ανταποκρίνονται σε πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όσον αφορά το επίπεδο προστασίας, το ύφασμα, την εφαρμογή αλλά και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Πολλές από τις μάσκες χαρτιού ή υφάσματος, για παράδειγμα, δεν έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά και πάνω απ’ όλα είναι πιθανό ακόμα και  να δημιουργήσουν, με κάποιους τρόπους, συνθήκες ακόμη και ευνοϊκές για τη μετάδοση ενός ιού.

Η μαζική χρήση μίας πλαστικής μάσκας μιας χρήσης, από την άλλη πλευρά, θα είχε καταστροφικές οικολογικές επιπτώσεις στον πλανήτη.

Τα βασικά προβλήματα των παραδοσιακών μασκών, εκτός από τη μερική ασφάλεια που προσφέρουν, είναι η μεγάλη φθορά τους κυρίως των ελαστικών ιμάντων, τα ανεπαρκή υλικά κατασκευής τους και το όχι βολικά εργονομικό σχήμα.

Από την άλλη πλευρά, η μάσκα STOPDROPLET™ χάρη στην ιδιαίτερη ελαστικότητα του υφάσματος και στις πτυχές που ακολουθούν το σχήμα του προσώπου, εγγυάται υψηλό βαθμό άνεσης ακόμη και για χρήση πέραν των 8 ωρών.

Γνωρίζουμε για τις μάσκες, ότι  δεν αρκεί μόνο να φορεθούν, αλλά πρέπει επίσης οι πολίτες να μάθουν να τις χρησιμοποιούν με τον καλύτερο τρόπο, διασφαλίζοντας ότι τα χέρια δεν έρχονται σε επαφή με το εξωτερικό της μάσκας όταν τη φοράμε και τη βγάζουμε, φροντίζοντας ότι η μύτη και το στόμα είναι καλά προστατευμένα, ακόμη και από το πλάι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε τοποθετήσει στις μάσκες μας με ένα μικρό πτερύγιο που χρησιμεύει όταν την φοράμε ή τη βγάζουμε αλλά και για την ανύψωση (για φαγητό, πόσιμο ή λήψη ενός φαρμάκου, για παράδειγμα) χωρίς ποτέ να αγγίζουμε το ύφασμα της μάσκας με τα χέρια μας.

Το ύφασμα που χρησιμοποιείται είναι κατασκευασμένο από ένα συγκεκριμένο πολυστρωματικό υλικό που εγγυάται εξαιρετική στεγανοποίηση. Παράγεται αποκλειστικά από μια εταιρεία στον κόσμο και είμαστε οι μόνοι στον κόσμο που είναι εξουσιοδοτημένοι να το χρησιμοποιήσουν για προστατευτικές μάσκες.

Είμαστε ικανοποιημένοι ότι δημιουργήσαμε μια ειδική συσκευή που αντιπροσωπεύει σήμερα τη μόνη δοκιμασμένη λύση στον κόσμο που εγγυάται την ολική αδιαπερατότητα του υφάσματος στην εκπομπή σταγονιδίων (ή σταγόνων) νερού που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με το βήχα ή το φτέρνισμα που εκπέμπονται από τον άνθρωπο.

Οι μάσκες που έχουν δημιουργηθεί είναι τώρα οι μοναδικές εργονομικές μάσκες στον κόσμο που πιστοποιούνται με τις εργαστηριακές δοκιμές μας και σχεδιάστηκαν ειδικά για να αποτρέψουν την εξάπλωση των σταγονιδίων (σταγονίδια που δημιουργούνται όταν κάποιος μιλάει, βήχει ή φτερνίζεται) που έχουν ενδεχομένως μολυνθεί από τον ιό , προστατεύοντας τη μύτη και το στόμα εκείνων που φορούν και τους γύρω του ταυτόχρονα.

 

Οι άνθρωποι μπορεί να κολλήσουν COVID-19 από άλλους φορείς του ιού. Η ασθένεια μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο μέσω μικρών σταγονιδίων από το στόμα και τη μύτη του φορέα που εξαπλώνονται κάθε φορά που ο φορέας του ιού εκπνέει ή βήχει. Τα σταγονίδια καταλήγουν σε αντικείμενα και επιφάνειες γύρω από τον φορέα. Η ασθένεια μεταδίδεται όταν κάποιος ακουμπήσει τις επιφάνειες αυτές και μετά αγγίξει τα μάτια, μύτη ή στόμα του. Η μετάδοση της COVID-19 είναι επίσης εφικτή εάν εισπνευσθούν σταγονίδια από τον βήχα ή εκπνοή κάποιου φορέα.

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Τελευταία ενημέρωση του παρόντος: 2020-04-13 – 16:27

Πλήρως χειροποίητη στην Ιταλία

Αποδεκτοί τρόποι πληρωμής

Εισαγωγή / Διάθεση:
PETLINE Α.Ε.
Οδός ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜΣ
Θέση Χούσμιζα, Σπάτα 19004
Τηλ: +30 210-6069800
email: info@petline.gr

STOPDROPLET™
είναι σήμα κατατεθέν της MyFamily S.r.l.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.Copyright © 2020

Δωρεάν Αποστολή άνω των 43€

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Χρήσιμες Πληροφορίες